Direct geleverd. Binnen 5 minuten in je mailbox

Bingo of muziekbingo organiseren via Microsoft Teams


Sta je op het punt om een bingo of muziekbingo via Microsoft Teams te organiseren? We helpen je graag verder! We leggen je stap voor stap uit hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Zo werkt het

Bij het bestellen van een bingo of muziekbingo geef je aan hoeveel bingokaarten je nodig hebt. Nadat je bestelling is afgerond ontvang je een link en een toegangscode. Deze link en toegangscode kun je met deelnemers delen. Hiermee kan iedereen een eigen unieke bingokaart claimen. Organiseer je een muziekbingo? Dan ontvang je ook een link waarmee je een Spotify afspeelijst mee kunt openen.

Hoe speel je een bingo of muziekbingo via Microsoft Teams?

1

Nodig alle deelnemers uit in Microsoft Teams en zorg ervoor dat alle deelnemers via de link en toegangscode een unieke bingokaart hebben geclaimd.

2

Heeft iedereen bingokaart? Dan kun je van start gaan! De organisator van de muziekbingo deelt zijn beeldscherm en zijn geluid via Microsoft Teams. Klik op ‘Share Screen’ en vink de optie om het geluid te delen aan. Organiseer je een muziekbingo? Deel dan iets willekeurigs op het beeld, zodat deelnemers de Spotify Afspeellijst niet kunnen zien. Wij sturen een afbeelding mee die je zou kunnen laten zien.

Teams audio
3

Dat was het. Je kunt nu van start gaan!