Direct geleverd. Binnen 5 minuten in je mailbox

Online Bingokaarten kopen

Product information

Wil je een bingo organiseren en ben je op zoek naar bingokaarten? Bestel nu eenvoudig bingokaarten online en je ontvangt ze binnen 5 minuten in je mailbox in een PDF bestand. Je kunt de bingokaarten zelf printen. Je kunt ook kiezen voor digitale bingokaarten. Zo hoef je niks te printen en kun je direct een bingo organiseren. Deze bingokaarten zijn geschikt voor bingospellen met de getallen 1 tot en met 75.

Product options

Per bingokaart rekenen we een meerprijs van € 0,50
algemene voorwaarden
Direct geleverd per e-mail

Snelle levering

Direct printen of digitale bingokaarten

Snel spelen

Meerdere keren spelen

Speel onbeperkt

Bingokaarten printen

Ervaar direct speelplezier met onze kant-en-klare bingokaarten. Kies eenvoudig het aantal benodigde bingokaarten en kies voor de optie zelf printen of maak gebruik van onze digitale bingokaarten. Binnen 5 minuten na je bestelling ontvang je een e-mail, waarmee je direct aan de slag kunt met jouw bingo-evenement. Elk van onze bingokaarten is uniek, waardoor je moeiteloos een gevarieerd spel kunt organiseren. Bovendien zijn de bingokaarten herbruikbaar; na afloop van het spel kun je ze eenvoudig opnieuw uitprinten voor het volgende spannende potje bingo.

Bingokaarten zelf printen

Kies je voor de optie zelf printen? Dan ontvang je per mail een PDF bestand met unieke bingokaarten. Je kunt de bingokaarten dan eenvoudig zelf printen.

Digitale bingokaarten

Maak je gebruik van onze digitale bingokaarten? Dan ontvang je na je bestelling een link met een unieke code. Spelers kunnen deze link en code gebruiken om een eigen digitale bingokaart te claimen.

Eigen logo of design

Wil je jouw bingokaarten voorzien van een logo of moet het volledig opgemaakt worden in het design van jouw organisatie? Geen probleem! Neem contact met ons op en we helpen je graag verder om jouw unieke bingokaarten te maken

Bingo cards PDF Digital bingo cards Bingo Card Design

Bingokaarten kopen en spelen

Step 1

Kies het aantal bingokaarten

Geef tijdens het bestellen aan hoeveel bingokaarten je nodig hebt.

Step 2

Bingokaarten uitdelen

Print de bingokaarten uit of laat de spelers een unieke digitale bingokaart claimen.

Step 3

Starten maar

Zit iedereen er klaar voor? Dan is het nu tijd om bingo te spelen. Veel plezier!

Iets ander proberen? Speel een muziekbingo

Zoek je een andere leuke activiteit? Maak dan de keuze voor een swingende muziekbingo. Een muziekbingo is een variatie op de traditionele bingo, maar in plaats van nummers te trekken, worden er liedjes afgespeeld. Onze populairste muziekbingo's zijn: De Foute Muziekbingo. De Jong & Oud Muziekbingo, de Radio Top 2000 Muziekbingo of de Meezingers Muziekbingo, maar je kunt op onze website nog meer muziekbingo's vinden.

Veelgestelde vragen

Wat heb ik nodig om bingo te spelen?

Het enige dat je nodig hebt is een bingomolen. Heb je geen bingomolen? Dan kun je gebruiken maken van deze Digitale Bingomolen.

Hoe vaak kan ik de bingo spelen?

Kies je voor digitale bingokaarten? Dan blijft de link één maand geldig. Indien je kiest om de bingokaarten te printen dan kun je deze zo vaak blijven gebruiken als je wilt.

Kan ik ook een eigen bingokaart ontwerp gebruiken?

Wij kunnen een bingokaart op maat maken. Handig, wanneer je bijvoorbeeld een speciaal evenement organiseert.

Hoe lang duurt het voordat ik de bingokaarten ontvang?

Na je bestelling gaan wij direct voor je aan de slag. Je hebt de bingokaarten binnen 5 minuten in je mailbox zitten.

Met hoeveel spelers kan ik bingo spelen?

Je kunt een bingo met een onbeperkt aantal spelers spelen. Geef bij het bestellen aan hoeveel unieke bingokaarten je wilt hebben.