Direct geleverd. Binnen 5 minuten in je mailbox

Bingo of muziekbingo op locatie organiseren

Organiseer je een bingo of muziekbingo thuis, in een cafe of op kantoor? We helpen je graag verder zodat jij een gezellige bingo kunt organiseren! We hebben aantal tips voor je waar je je voordeel mee kunt doen!

Zo werkt het

Bij het bestellen van een bingo of muziekbingo geef je aan hoeveel bingokaarten je nodig hebt. Je kunt kiezen of je de bingokaarten digitaal wilt ontvangen of zelf wilt printen. Heb je gekozen voor digitale bingokaarten? Dan ontvang je na je bestelling een link en een toegangscode. Deze link en toegangscode kun je met deelnemers delen. Hiermee kan iedereen een eigen unieke bingokaart claimen.

Organiseer je een muziekbingo?
Dan ontvang je ook een link waarmee je een Spotify afspeelijst mee kunt openen. Zorg er voor dat het geluid goed te horen is voor alle deelnemers?

Organiseer je een bingo met getallen?
Dan ontvang je een link waarmee je digitale bingomolen kunt openen. Je gebruikt deze bingomolen om de getallen in een willekeurige volgorde te trekken. Je kunt de bingomolen op een beeldscherm delen zoals een TV of beamer. Heb je een eigen fysieke bingomolen? Dan kun je deze uiteraard ook gewoon gebruiken.

Deelnemers klaar? Starten maar!
Heeft iedereen een eigen bingokaart? Dan kun je de bingo nu starten.