Direct geleverd. Binnen 5 minuten in je mailbox

Bingo of muziekbingo organiseren via Zoom


Sta je op het punt om een bingo of muziekbingo via Zoom te organiseren? We helpen je graag verder! We leggen je stap voor stap uit hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Zo werkt het

Bij het bestellen van een bingo of muziekbingo geef je aan hoeveel bingokaarten je nodig hebt. Nadat je bestelling is afgerond ontvang je een link en een toegangscode. Deze link en toegangscode kun je met deelnemers delen. Hiermee kan iedereen een eigen unieke bingokaart claimen. Organiseer je een muziekbingo? Dan ontvang je ook een link waarmee je een Spotify afspeelijst mee kunt openen.

Hoe speel je en bingo of muziekbingo via Zoom?

1

Nodig alle deelnemers uit in Zoom en zorg ervoor dat alle deelnemers via de link en toegangscode een unieke bingokaart hebben geclaimd.

2

Heeft iedereen bingokaart? Dan kun je van start gaan!

Normale bingo: De organisator van de muziekbingo deelt zijn beeldscherm en zijn geluid via Zoom. Zo kunnen deelnemers de bingomolen ook zien. Klik op ‘Share Screen’ en vink de optie om het geluid te delen aan.

Muziekbingo: In het geval van een muziekbingo is het niet noodzakelijk om het beeldscherm te delen. In dat geval hoeft de organisator alleen het geluid van de computer te delen. Klik op ‘Share Screen’ en klik vervolgens op ‘Advanced’. Je kunt nu de optie ‘Music or Computer Sound Only’ aanvinken. Deelnemers kunnen nu de muziek horen. Het beeldscherm van de organisator is niet zichtbaar.

Zoom audio only
3

Dat was het. Je kunt nu van start gaan!