Direct geleverd. Binnen 5 minuten in je mailbox

Hoe werkt een een bingo?


Organiseer je een bingo of muziekbingo voor een bedrijfsuitje, in een cafe of gewoon voor een gezellige avond met vrienden of familie? We helpen je graag verder zodat jij een gezellige bingo kunt organiseren!

Hoe organiseer je een bingo of muziekbingo?

Een bingo of muziekbingo organiseren is altijd een succes. Wie houdt er nu niet van een leuke activiteit? Tijdens de bingo worden worden getallen of muzieknummers van de bingokaarten afgestreept. Bingo! Een keiharde garantie voor een bruisend feestje met familie of vrienden. Maar hoe organiseer je een bingo of muziekbingo? Wij vertellen je precies hoe dat werkt.

Zelf een bingo of muziekbingo organiseren in 4 stappen

1. Kies je spelers
Een bingo of muziekbingo is niet compleet zonder gezellige spelers. Dat kunnen je vrienden zijn, maar natuurlijk ook je familie. Organiseer je een vrijgezellenfeest of een verjaardag? Ook dan is het organiseren van een bingo een geweldig idee.

2. Verdeel de bingo kaarten
Ook bingokaarten zijn onmisbaar bij dit swingende spel. Deze kun je op je telefoon openen of uitprinten. Zorg ervoor dat iedereen een unieke bingokaart ontvangt. Zo weet je zeker dat iedereen evenveel kans heeft om te winnen.

3. Bingo prijzen kopen
Het organiseren van een bingo of muziekbingo betekent ook dat je voor prijzen moet zorgen. We strijden natuurlijk niet alleen om de eeuwige roem. Het budget bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Eventueel kun je de spelers om een kleine bijdrage vragen. Op deze manier bouw je tevens die échte wedstrijdmentaliteit in. Wie gaat er met de hoofdprijs vandoor?

4. Deelnemers klaar? Starten maar!
Een bingo of muziekbingo kun je natuurlijk ook online spelen. Zorg in dat geval voor een livestream verbinding. Dat kan via Microsoft Teams of Zoom, maar er zijn natuurlijk ook via andere mogelijkheden. Organiseer je een bingo met getallen? Zorg dan dat iedereen de bingomolen kan zien. Organiseer je een muziekbingo? Dan is het natuurlijk belangrijk dat iedereen de muziek kan horen

Compleet online bingo pakket bestellen?

Op onze website bestel je heel eenvoudig een bingo of muziekbingo. Wij zorgen voor de bingokaarten. Deze kun je eenvoudig openen op je telefoon, maar je kunt er ook voor kiezen om deze te printen. Jij hoeft dus alleen nog te zorgen voor een goede presentator, leuke prijzen én de rest regelen wij!