Aprés-Ski Bingo

Het ultieme aprés-ski gevoel beleven? Kies dan voor deze muziekbingo. In deze muziekbingo hoor je alle hits die je normaal gesproken tijdens je wintersport vakantie zou horen. Het wordt dus een gezellige boel! Ken jij alle nummers? Wie weet heb je dan wel BINGO!

Per bingokaart rekenen we een meerprijs van € 1,00
algemene voorwaarden
Heb je nog een vraag?
Stuur ons een
WhatsApp
bericht.
Direct geleverd per e-mail
Inclusief script voor de quizmaster
1 maand geldig en onbeperkt spelen

Het ultieme aprés-ski gevoel beleven? Kies dan voor deze muziekbingo. In deze muziekbingo hoor je alle hits die je normaal gesproken tijdens je wintersport vakantie zou horen. Het wordt dus een gezellige boel! Ken jij alle nummers? Wie weet heb je dan wel BINGO!

 • Digitale bingokaarten of zelf printen.

 • Geleverd met een Spotify playlist

 • Onbeperkt aantal spelers

Welke nummers kun je verwachten?

 • 20 Zentimeter - Möhre
 • Atemlos durch die Nacht - Helene Fischer
 • Du hast mich tausendmal belogen - Andrea Berg
 • Everytime We Touch - Cascada
 • Hey, wir woll'n die Eisbären seh'n - Sound Convoy
 • Joost - Lawineboys
 • Let It Be - Feestteam
 • Oh Mandy - Bombi
 • Rosamunde - Dennie Christian
 • Verdammt Ich lieb' dich - Matthias Reim

Muziekbingo organiseren

Het organiseren van een muziekbingo is erg simpel. Je speelt de muziekbingo af op locatie óf online via bijvoorbeeld Microsoft Teams of Zoom.

Bij het bestellen van de muziekbingo geef je eerst aan met hoeveel spelers je de bingo gaat spelen. Je hebt daarna de optie om te kiezen tussen digitale bingokaarten of kaarten die je zelf kan printen. Na je bestelling ontvang je een Spotify afspeellijst met daarin alle nummers. 
Wil je de bingokaarten printen? Dan ontvang je een PDF met hierin bingokaarten die je zelf kunt printen. Wil je de muziekbingo liever digitaal spelen? Dan ontvang je een link en toegangscode waarmee elke speler hun eigen digitale bingokaart kan claimen. De digitale bingokaart kan eenvoudig geopend worden op een smartphone, tablet of computer. 

Vervolgens is het tijd om de muziekbingo te starten! Speel de Spotify afspeellijst af. Het is vervolgens aan de deelnemers om de nummers die afgespeeld worden te herkennen en deze aan te vinken op de bingokaart. Heeft een deelnemer een rij vol? Bingo! Uiteindelijk speel je door totdat iemand als eerste een volle kaart heeft

QuizMaestro Muziekbingo en Liedjesbingo
Veelgestelde vragen over een Muziekbingo
Hoe vaak kan ik de muziekbingo spelen?

Na het bestellen blijft de muziekbingo een maand geldig. Je kunt de muziekbingo dus vaker spelen, maar na de eerste keer zijn er natuurlijk geen verrassingen meer.

Wat heb ik nodig om een muziekbingo te organiseren?

Het enige dat je nodig hebt is een Spotify account en natuurlijk een manier om het geluid af te spelen. Dit kan via een geluidssysteem of digitaal tijdens bijvoorbeeld een Teams of Zoom meeting.

Hoelang duurt een muziekbingo?

Een kleine muziekbingo bevat 48 nummers; een grote muziekbingo 75 nummers. Een kleine muziekbingo duurt zeker 45 minuten. Een grote muziekbingo ongeveer 1 uur. Je bepaalt zelf het tempo.

Hoe kan ik een digitale muziekbingo kaart openen?

Na het bestellen van een muziekbingo ontvang je een unieke link en toegangscode. Deze link kun je openen op je telefoon, tablet of computer. Vul de toegangscode in en claim je bingokaart.

Kan ik de bingokaarten ook printen?

Ja, dat is mogelijk! Bij het bestellen van een muziekbingo kun je ervoor kiezen om je bingokaarten in een PDF te ontvangen. Je kunt deze bingokaarten vervolgens zelf printen.