Direct geleverd. Binnen 5 minuten in je mailbox

Muziekbingo Kopen


Doe eens gek en bestel een muziekbingo! Swing mee op de lekkerste foute nummers of kies voor een muziekbingo vol discohits uit de 80ties en 90ties. Er is keuze genoeg voor iedereen!

Online muziekbingo

Gezelligheid en muziek; twee belangrijke factoren voor een geslaagd feestje. Met onze muziekbingo speel je gezellig met vrienden, familie of collega’s en luister je tegelijkertijd naar een aantal lekkere hits.

Het concept is simpel:

  1. Kies een van onze muziekbingo’s

  2. Elke speler ontvangt een unieke bingokaart

  3. Start de muziek!

Liedjesbingo spelen

Je kunt de bingokaarten printen óf je kunt de muziekbingo volledig digitaal spelen. Speel je digitaal? In dat geval kan elke speler via zijn of haar eigen telefoon, tablet of computer een unieke bingokaart claimen. Staat het liedje dat je hoort op jouw bingokaart? Aankruisen maar en wie weet heb jij wel snel BINGO!

Zakelijk een liedjes bingo organiseren

Organiseer je een evenement en wil je liever een volledig eigen playlist gebruiken voor jouw muziekbingo? Geen probleem! Voor slechts 75 euro (Excl. BTW) maken wij een muziekbingo op maat, volledig naar jouw muziekwensen. Je betaalt vervolgens alleen nog een aanvullende prijs van 1 euro per speler. Ben je van plan om vaker muziekbingo’s te organiseren? Dan is het wellicht interessant om een abonnement bij ons af te sluiten.

Regelmatig muziekbingo’s organiseren?