Foute Bingo

Keihard meezingen met de lekkerste Foute hits, beter gaat het niet worden toch? Met deze muziekbingo wordt elke activiteit een feest! Ken jij alle nummers? Aanstrepen maar op je bingokaart en wie weet heb jij dan bingo! Verwacht een mix van Top 40, 90's en meezingers.

Per bingokaart rekenen we een meerprijs van € 1,00
algemene voorwaarden
Heb je nog een vraag?
Stuur ons een
WhatsApp
bericht.
Direct geleverd per e-mail
Inclusief script voor de quizmaster
1 maand geldig en onbeperkt spelen

Keihard meezingen met de lekkerste Foute hits, beter gaat het niet worden toch? Met deze muziekbingo wordt elke activiteit een feest! Ken jij alle nummers? Aanstrepen maar op je bingokaart en wie weet heb jij dan bingo! Verwacht een mix van Top 40, 90's en meezingers.

 • Digitale bingokaarten of zelf printen.

 • Geleverd met een Spotify playlist

 • Onbeperkt aantal spelers

Welke nummers kun je verwachten?

 • Hey Baby - The Cooldown Café
 • Freed From Desire - Gala
 • 99 Luftballons - Nena
 • Oops!...I Did It Again - Britney Spears
 • Macarena - Los Del Rio
 • Oya Lélé - K3
 • Links Rechts - Snollebollekes
 • Schudden - Def Rhymz
 • Take on Me - a-ha

Muziekbingo organiseren

Je organiseert eenvoudig een muziekbingo. Je kunt de muziekbingo online spelen óf gewoon thuis, op het werk of in de kroeg.

 

Geef tijdens het bestellen aan met hoeveel spelers je de bingo gaat spelen. Wil je digitale bingokaarten of wil de bingokaarten printen? De keuze is aan jou. Kies je er voor om de bingokaarten te kunnen printen dan ontvang je na je bestelling een PDF met hierin unieke bingokaarten die je kunt printen. Wanneer je de muziekbingo digitaal speelt ontvang je een link en toegangscode. Hiermee kan elke speler een eigen digitale bingokaart claimen. De digitale bingokaart kan geopend worden op een smartphone, tablet of computer.


Is iedereen er klaar voor? Dan kan de muziekbingo van start gaan. In de bevestigingsmail vind je een Spotify playlist. Open deze en speel de nummers in shuffle modus af. Het is de taak van de spelers om de nummers te herkennen en deze aan te strepen op de bingokaart. Heeft een speler een volle rij? Dan mag er bingo geroepen worden. Je speelt door totdat iemand als eerste een volle kaart heeft. Het wordt gegarandeerd een leuke activiteit. 

QuizMaestro Muziekbingo en Liedjesbingo
Veelgestelde vragen over een Muziekbingo
Hoe vaak kan ik de muziekbingo spelen?

Na het bestellen blijft de muziekbingo een maand geldig. Je kunt de muziekbingo dus vaker spelen, maar na de eerste keer zijn er natuurlijk geen verrassingen meer.

Wat heb ik nodig om een muziekbingo te organiseren?

Het enige dat je nodig hebt is een Spotify account en natuurlijk een manier om het geluid af te spelen. Dit kan via een geluidssysteem of digitaal tijdens bijvoorbeeld een Teams of Zoom meeting.

Hoelang duurt een muziekbingo?

Een kleine muziekbingo bevat 48 nummers; een grote muziekbingo 75 nummers. Een kleine muziekbingo duurt zeker 45 minuten. Een grote muziekbingo ongeveer 1 uur. Je bepaalt zelf het tempo.

Hoe kan ik een digitale muziekbingo kaart openen?

Na het bestellen van een muziekbingo ontvang je een unieke link en toegangscode. Deze link kun je openen op je telefoon, tablet of computer. Vul de toegangscode in en claim je bingokaart.

Kan ik de bingokaarten ook printen?

Ja, dat is mogelijk! Bij het bestellen van een muziekbingo kun je ervoor kiezen om je bingokaarten in een PDF te ontvangen. Je kunt deze bingokaarten vervolgens zelf printen.