Throwback Bingo

In deze muziekbingo hoor je niet de hits van de afgelopen jaren, maar juist de party hits van vroeger. Wat dacht je van Put your hands up for Detroit! Destination Calabria, Hangover of Get Busy. Geniet van de lekkerste hits die het al jaren goed doen op elke dansvloer!

Throwback Bingo
Per bingokaart rekenen we een meerprijs van € 1,00
algemene voorwaarden
Heb je nog een vraag?
Stuur ons een
WhatsApp
bericht.
Direct geleverd per e-mail
Inclusief script voor de quizmaster
1 maand geldig en onbeperkt spelen

In deze muziekbingo hoor je niet de hits van de afgelopen jaren, maar juist de party hits van vroeger. Wat dacht je van Put your hands up for Detroit! Destination Calabria, Hangover of Get Busy. Geniet van de lekkerste hits die het al jaren goed doen op elke dansvloer!

 • Digitale bingokaarten of zelf printen.

 • Geleverd met een Spotify playlist

 • Onbeperkt aantal spelers

Welke nummers kun je verwachten?

 • Sing Hallelujah! - Dr. Alban
 • Played-A-Live - Safri Duo
 • Let's Get Loud - Jennifer Lopez
 • Call On Me - Eric Prydz
 • I Gotta Feeling - Black Eyed Peas
 • Hangover - Taio Cruz
 • Firework - Katy Perry
 • Raise Your Glass - P!nk
 • Get Busy - Sean Paul

Muziekbingo organiseren

Het organiseren van een muziekbingo is simpel. Je speelt de muziekbingo op locatie óf online via bijvoorbeeld Microsoft Teams of Zoom.

Bij het bestellen van de muziekbingo geef je eerst aan moet hoeveel spelers je de bingo gaat spelen. Je hebt daarna de optie om te kiezen tussen bingokaarten die jezelf kunt printen of digitale bingokaarten. Na je bestelling ontvang je een Spotify afspeellijst met alle nummers.
Wil je de bingokaarten printen? Dan ontvang je een PDF met hierin bingokaarten die je zelf kunt printen. Wil je de muziekbingo liever digitaal spelen dan ontvang je een ontvang je een link en toegangscode waarmee elke speler een eigen digitale bingokaart kan claimen. De digitale bingokaart kan eenvoudig geopend worden op een mobiele telefoon, tablet of computer. 

Vervolgens is het tijd om de muziekbingo te starten! Speel de Spotify afspeellijst af. Het is vervolgens aan de deelnemers om de nummers die afgespeeld worden te herkennen en deze aan te vinken op de bingokaart. Heeft een deelnemer een rij vol? Bingo! Uiteindelijk speel je door totdat iemand als eerste een volle kaart heeft

QuizMaestro Muziekbingo en Liedjesbingo
Veelgestelde vragen over een Muziekbingo
Hoe vaak kan ik de muziekbingo spelen?

Na het bestellen blijft de muziekbingo een maand geldig. Je kunt de muziekbingo dus vaker spelen, maar na de eerste keer zijn er natuurlijk geen verrassingen meer.

Wat heb ik nodig om een muziekbingo te organiseren?

Het enige dat je nodig hebt is een Spotify account en natuurlijk een manier om het geluid af te spelen. Dit kan via een geluidssysteem of digitaal tijdens bijvoorbeeld een Teams of Zoom meeting.

Hoelang duurt een muziekbingo?

Een kleine muziekbingo bevat 48 nummers; een grote muziekbingo 75 nummers. Een kleine muziekbingo duurt zeker 45 minuten. Een grote muziekbingo ongeveer 1 uur. Je bepaalt zelf het tempo.

Hoe kan ik een digitale muziekbingo kaart openen?

Na het bestellen van een muziekbingo ontvang je een unieke link en toegangscode. Deze link kun je openen op je telefoon, tablet of computer. Vul de toegangscode in en claim je bingokaart.

Kan ik de bingokaarten ook printen?

Ja, dat is mogelijk! Bij het bestellen van een muziekbingo kun je ervoor kiezen om je bingokaarten in een PDF te ontvangen. Je kunt deze bingokaarten vervolgens zelf printen.